torsdag 24.10.2013

Bild tagen utanför mitt hus. 

Dessa två veckor har jag varit inaktiv med bloggandet eftersom jag har haft såå mycket att göra inom skolan och jobb osv! Går inte att beskriva med ord hur stressad jag har varit. Plus när man har varit sjuk så blev ingenting bättre. Men när som är det lov och idag är det inte vilken dag som helst... idag åker jag och träffar pojkvännen!! :-D Just nu har jag fritt arbete i kursen DIGDIG (redigerade bilden ovan som jag fotade för några dagar sedan). 

John Newman - Love Me Again

Fredagkväll och tända ljus i rummet, snart ett Grey's Anatomy avsnitt eftersom jag behöver det! Jag hoppas eran kväll och helg blir superbra! Nästa helg åker jag till älsklingen. ♥

14.10.2013 - GOD MORGON

Den här toningen köpte jag för bokstavligen flera veckor sedan, och nu när jag kanske har lite tid så ska jag fan tona håret chokladbrunt!! 
God morgon! Gick upp 07:30 och efter jag hade ätit frukost och gjort mig iordning så drog jag mot körskolan och hade körlektion. Halkbana på onsdag!! :-)
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Counting Stars och ska snart gå upp och göra lunch innan jag början skolan! (11:30 första lektionen).

13.10.2013 - Playing in the mist

I augusti så gick jag och min kusin ut klockan halv 5 på morgonen och fotade i den extremt häftiga dimman! Kallt som fan var det, men fick så hilma bra bilder så det var lätt värt och kriga upp den tiden!

ADOBE PREMIERE PRO CS4

Det här programmet (rubriknamn ↑) har jag plus min kusin gormat med hela helgen. Problemet var att när jag skulle ändra videons fil format till HD-kvalité så blev kvalitén bara sämre.. Men eftersom att JAG ÄR GRYM så fixade jag det!! :-D
 
Här är en liten snutt jag filmade nu i veckan då det var mega fint väder! (Ingenting märkvärdigt bara fräsha upp minnet med redigerinsprogrammet).

12.10.2013

Igår var det världens finaste höstväder så då krigade jag ut med snoret hängande i vinden och fotade + filmade allt som var så extramt vackert! Snälla kan någon önska att jag blir helt frisk?

DEAR AUTUMN..

.. jag skulle älska dig så mycket om du inte gjorde mig sjuk vartenda jäkla år!

OUTNORTH - KÅNKEN

Idag fick jag ett stort paket från Outnorth............ KÅNKEN RYGGAN!! ♥ Fick studentrabatt från Mecenat på 200kr så då beställde jag hem den!
Snygg väska, snabb leverans och bra kundtjänst.

Here I am once again.

Såhär ser det ut hos mig. Jag hade uppskattat all sol och klara färger OM JAG INTE HADE BLIVIT SJUK IGEN((!!)!!() För ca tre-fyra veckor sedan så hade jag halsbränna, forsande snor, ont i kroppen och feber. Gissa vad? I got the same shit again. Så nu är jag riktigt arg och ledsen på samma gång. Jag har inte tid och bli sjuk igen!  Jag har en massa läxor att ta tag i och så måste jag jobba..