Färg

Bild 1: Fönster
Bild 2: Nyår 2011
Bild 3: The Body Shop lotion

Älskar och redigera bilder så färgen "poppar" och blir starkare. Kan visa en före och efterbild i nästa inlägg? Ni ska bara veta vilken stor skillnad det är med orginalet.

Rysningar


Vid 0:42 reser håret.

Jag har varit så otroligt sugen på att göra en video som denna. Spela in flera stämmor och sedan klippa ihop till ett. Har haft den tanken länge, kanske är dags och pröva på?
 
I alla fall, min lördag var bra. Startade dagen med att åka till jobbet i ca tre timmar och sen efter jag kom hem (och hann duscha (phju)) så åkte jag till Linnis med bruttorna. Tack för en fin kväll tjejer (tror vi alla behövde det haha).

THE BODY SHOP - MANGO


Detta är en del av julklapparna jag fick, tack älskling. ♥

Imorgon ska jag dra mot jobbet och sen efter det ska jag på kvällen träffa mina favvo tjejer och äta go middag, mysa och snacka skit förmodar jag (haha, det vanliga eller?). Anyway, nu ska jag fortsätta med serien Supernatural!!

It's friday!

 
I dag är det fredag och jag är ledig!! [I love it] Ska försöka göra klart Repetion 1 med teorin (snart körkort guys)!
Nu har Bodens gator blivit riktigt vita, som socker (men kanske inte lika söt). Då pappa kommer hem ska jag hjälpa honom med att skotta snö och sen laga tacos med mami!
 
Ha en fin helg!

Plockat bort julen

 
I dag har jag plockat undan allt julrelaterat i mitt rum och det är såå skönt. Nu återstår julgranen. :-) Min mamma var så duktig och plockade bort allt annart i hela huset under tiden jag var i Stockholm under lovet (och det är en hel del haha). Tycker ni det är för tidigt att plocka bort julen eller är det en lättnad?